Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Üveg zuhanykabinok

Üveg zuhanykabinok

Cégünk sokoldalúságának egyik legfőbb bizonyítéka, hogy üveg zuhanykabinok kivitelezésével is foglalkozunk. Egyedi kabin, sarokba szerelendő üveg, kádparaván, zuhanyfal: nekünk egyik sem akadály. Szakembereink az Ön igényeinek felmérése alapján pontos tervet készítenek, hogy fürdőszobájának használata igazi élményt jelentsen.

Egyedi építés, hőkezelés

Tapasztalataink szerint egyre nagyobb igény mutatkozik az egyedileg épített, keret nélküli zuhanykabinokra, ehhez a trendhez cégünk maximálisan alkalmazkodik. Többek között sokféle vasalattal, vízzárással és egyéb kiegészítőkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden zuhanykabint, zuhanyajtót, zuhanyfalat, kádparavánüveget egyedi méretek alapján nyolc milliméter vastagságú edzett élcsiszolt üvegből gyártunk, amely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós, és minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír.

Egyedi zuhanykabinok

Zuhanyajtó és sarokkabin

A zuhanykabinokhoz passzoló ajtókat egyedi méretre gyártjuk és szereljük. Ezek olyan üvegek, amiket a két fal közé építünk, üvegzsanérokkal lehet nyitni, fogantyúval és vízzárásokkal szereljük fel őket. A sarok zuhanykabin egy fix üvegből, és a merőleges falra szerelt ajtószárnyból áll. Az üveget felül merevítőcsővel biztosítjuk a megfelelő stabilitás érdekében, az ajtó záródásához pedig mágneses vízzárást alkalmazunk. Lehet szimmetrikus és asszimmetrikus elrendezésű is, ez az Ön választásán múlik.

Zuhanyfal és kádparaván

Fix zuhanyfalunkat a fal mellé szerelhetjük, de szabadon is állíthatjuk, például a zuhanytálca szélére, de akár a padlóburkolatra is. Legnagyobb előnye, hogy tágas zuhanyteret lehet vele elérni, amelynek egy vagy mindkét vége nyitott. Az üveg súlyát a padló viseli, felül pedig a mérettől és az elhelyezkedéstől függően fix csővel merevítjük egy vagy két helyen. A kádparaván a kád oldalára szerelt fix vagy nyitható üveg. Ha az üveg fixre szerelt, akkor tetejét a szemközti falról egy rozsdamentes cső segítségével merevítjük.