Asztalosüzem Hédervár

Hírek

Válassza minőségi szolgáltatásainkat

Precizitás és szaktudás

Asztalosüzemünk ezer négyzetméteres területű, minőségi gépekkel felszerelt, precíz, hozzáértő szakemberekből áll. Bemutatótermünkben a termékkínálatunk egy-egy darabját megnézhetik, ihletet meríthetnek és választhatnak az anyagmintáink közül.

Terasz építés

Tömörfa nyílászárók, zsalugáterek

Nyílászáróink megfelelnek a mai követelményeknek, és élettartartamuk akár 80 év is lehet. Háromrétegű, hőszigetelt üvegeket építünk a vasalatokba, melyek lucfenyőből, borovifenyőből alumínium borítással készülnek, ennek színét RAL színskáláról Ön választja ki.
A nyílászáró megtérülő befektetés.

Konyha-, fürdő-, hálószoba bútorok

Bútoraink alapanyaga lehet tömörfa, furnérozott bútorlap, akril borítású bútorlap vagy festett közepes sűrűségű MDF lap is. A tömörfa bútort olyan helyekre ajánljuk, melyek víz-, gőz- és páramentesek, mert felülete ezek hatására megváltozhat. Ha erre figyelünk, szinte örök életű bútorunk lesz. Az akril, furnérozott bútorlapok és a bútorlapok vízállók, valamennyire savállók és hosszú élettartamúak. Az MDF lap kiváló bútoralapanyag, felülete lehet matt és fényes is. A bútorlapok széles színskálája közül mindenki megtalálja a környezetébe leginkább illő színt.
Bútoraink formatervezett és időtálló gyöngyszemek.

Gardróbok

Kínálatunkban megtalálhatóak különálló, beépített, nyitott vagy zárt kivitelű, fiókokat, ruhaliftet, tükröt tartalmazó szekrények. Ezeket tolóajtós, illetve nyílóajtós kivitelben gyártjuk, melyek akár a világítással is összeköthetőek. Választhat klasszikus, modern vagy egészen egyedi stílusú, különböző színű és formájú szekrényt.
Ahány ember, annyi gardrób.

Konyha, kerti tároló, szauna - Asztalosüzem Hédervár

Kerti tárolók, előtetők

Kertbe gyártott termékeink, mint például faház, szerszámtároló, előtető gyártása során első osztályú fenyőféléket használunk. Ezzel garantáljuk az esztétikus kivitelt, és biztosítjuk a hosszú életet. Tárolóinkat lapra szerelve szállítjuk, és szakembereink szerelik össze. Termékeinket kérhetik kifestve, pácolva, kezeletlen felülettel, de akár hőszigetelt kivitelben is. Előtetőink tökéletesen illeszkednek a régi házaktól kezdve a modern épületekig, megvédenek a naptól és az esőtől.
Esőben is szabad levegőn.

Teraszok

Teraszburkolataink kizárólag thermowood technológiával készített fából készülnek, ezzel garantálva az ellenállást a különböző időjárási és hőmérsékleti viszontagságokkal szemben. Ezek az alapanyagok nem igényelnek külön felületkezelést. Hőkezelt, profilozott oldalai egyforma típusúak, hogy megfordíthassuk, ha elkopott volna egy része.
A terasz a nyugalom és béke kis szigete.

Üveg zuhanykabinok

Minden zuhanykabint, zuhanyajtót, zuhanyfalat, kádparavánüveget 8 milliméter vastag, edzett, élcsiszolt üvegből gyártunk, majd hőkezelünk. Ezzel az eljárással egy erős, tartós anyagok kapunk, ami minden fizikai igénybevételt és terhelést kibír. Ahol szükséges, az üveget felül merevítőcsővel biztosítjuk, az ajtók záródásához pedig mágneses vízzárást alkalmazunk.
A víz bent maradjon, hogy a zuhanyzás élmény legyen.

Szaunaház készítés

Kézzel készített, prémium minőségű szaunákat, infrakabinokat, sókabinokat és vitáriumokat (amely üzemelhet finn-, infraszaunaként vagy sókabinként is) kínálunk kültéri és beltéri kivitelben. Elképzeléseit ötvözzük a skandináv stílussal, a funkció és a rendelkezésre álló tér alapján.
A személyre szabott wellness-álom.

3D látványtervezés

A 3D látványtervezés hasznos segítség a gyártónak és a vevőnek egyaránt, mely minden szolgáltatásunkhoz jár. A látványtervezés a munka első lépése, ami lehetőséget ad az előzetes egyeztetésre, tervezésre, ötletelésre.
Vázlatból valóság.

CNC gravírozás

A mechanikus gravírozás olyan eljárás, amely során egy forgó szerszám az előre megrajzolt grafika alapján anyagot távolít el a felületből. Ezzel az eljárással gyönyörű kontrasztokat tudunk létrehozni, maradandó jelölést, grafikát, ábrát készíteni a kiválasztott fára, mely akár könnyedén festhető is. Az elve megegyezik a lézergravírozással, de a marógép megmunkálással 3D-s tárgyat kapunk eredményül. Ipari gyémánttal ellátott szerszámainkat számítógép vezérli, így ezzel az eljárással igazán egyedi és esztétikus ajándékot készíthetünk.
Időtálló, egyedi ajándék.

Olvasta már?

Ilyen egy profi teraszépítő

2017.
Jan. 02.

Asztalosüzem Hédervár

Ilyen egy profi teraszépítő

A megfelelő fa kiválasztása

A jól megépített, megfelelően karbantartott terasz a családi ház egyik leghangulatosabb részéve válhat.

Tovább