Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Tömörfa nyílászárók

Tömörfa nyílászárók

Tökéletesen működő nyílászáróinknak köszönhetően fűtésszámlájára hamar öröm lesz ránézni. A lucfenyőből, borovifenyőből, alumínium borítással készült szerkezet élettartama akár 80 év is lehet.

Nyílászáró: a megtérülő befektetés

A jó nyílászáró a tökéletes otthon egyik legfontosabb eleme. Ha ez nincs rendben, ha nem szigetel megfelelően, lakásunkat, házunkat jóval költségesebb felfűteni vagy éppen lehűteni. A régi, rosszul működő nyílászárókat minél előbb érdemes cserélni, mert hosszú távon visszahozzák árukat. A hidegebb telek alkalmával azonnal érezni fogja fűtésszámláján, ha megfelelő nyílászárót választ otthonába. Ehhez cégünk minden segítséget megad.

Tömörfa nyílászárók, zsalurétegek
A megfelelő nyílászárókkal sokat spórolhat a fűtésszámlán

80 éves élettartam

Cégünk professzionális berendezésekkel gyártja a nyílászárókat, profilunk a mai követelmények mindegyikének megfelel. Háromrétegű, hőszigetelt üvegezést építünk a szerkezetbe, jól megválasztott vasalatokkal, felületkezelő rendszerrel dolgozunk, tehát a legmagasabb minőségi szintet képviseljük. Ön kiválaszthatja, hogy a nyílászárók toldásmentes vagy hossztoldott alapanyagokból készüljenek, nálunk mindkettőre lehetősége van. A fa szerkezetű, alumíniummal borított nyílászárók képviselik a legtartósabb nyílászárókat, ezek élettartama akár 80 év is lehet. Ebben az időszakban gyakorlatilag nem is kell a nyílászárókhoz nyúlni. Színét vásárlóink a a RAL-skálából határozhatják meg.

Lucfenyővel, borovifenyővel elegánsan

A fa látványa és illata különleges hangulatot teremt az otthonokba, miért ne járulhatna ehhez hozzá néhány kiváló nyílászáró? Nálunk a leginkább erre alkalmas fafajtákból készülnek ezek a szerkezetek. A lucfenyő például egyenletes szövetszerkezetű, kevésbé hajlamos a vetemedésre, mint például a keményfák. Ezzel garantált a belőle készült nyílászáró rendkívül hosszú élettartama. Anyaga szerkezetének, sűrűségének, a jó mechanikai tulajdonságai mellett viszonylag kis súlyának köszönhetően csökkenti a szerkezetbe épített vasalatok terhelését.

Várjuk bemutatótermünkbe, hogy döntése és otthonának szigetelése megalapozott legyen!

CE Tanúsítványok

Nyílászáró keresztmetszetNyílászáró keresztmetszet
CE tanúsítvány - ajtó
CE tanúsítvány - ablak