Asztalosüzem Hédervár

Hírek

Testre szabott álom

Az egyedi bútor

Garantált minőség, hosszú élettartam és a megrendelő ötleteinek tökéletes megvalósítása jellemzi az egyedi bútorokat. Ha szeretné elfelejteni az olcsó, futószalagról lejövő készbútorokat, akkor mi segítünk abban, hogy pontosan olyan berendezések kerüljenek otthonába, amilyeneket megálmodott.

Miért jobb az egyedi, mint a készbútor?

A nagy üzletekben kapható, olcsó készbútorok leginkább bútorlapból, tömör papírból készülnek, ráadásul a vasalataik sem a legerősebbek, így ezek a bútorok egy költözésnél magasabb kort ritkán élnek meg. Ráadásul ezek a berendezések – mivel készen kaphatók – nem mindig passzolnak az otthonunkba, elütnek annak hangulatától, a szoba és a többi tárgy színéhez is illeszkedőt sokáig vadászni kell.

Az egyedi bútorral ezek a problémák mind elkerülhetők, így a megrendelő igényeire szabott, megbízható garanciális termékek készülnek. A készbútorral kapcsolatos legfőbb érv, hogy olcsóbban hozzá lehet jutni, és azonnal kéznél van. Nem véletlenül mondják azonban, hogy a minőséget meg kell fizetni, és az olcsóság valójában nem kifizetődő. Ha szakemberek készítik az egyedi bútort, ha milliméterre pontos méretet szeretnénk, akkor annak ára van, de mi igyekszünk költséghatékonyan dolgozni.

Miért jobb az egyedi bútor?

Egyedi bútor, minőségi alapanyag

Nálunk csak a legkiválóbb alapanyagból készülhet egyedi bútor, mert ez a hosszú élet titka. Az Ön egyedi bútora készülhet tömörfából, furnérozott bútorlapból, MDF lemezből, festett közepes sűrűségű farostlemezből is. Vállaljuk egyedi bútor gyártását konyhába, fürdőszobába, hálószobába, de otthona bármely szegletébe megvalósítjuk az Önt élete végéig kiszolgáló berendezését. Ha felkeres bennünket, akkor együtt dolgozzuk ki a funkciójában és kinézetében is tökéletes egyedi bútort, ami hamar az otthon büszkeségévé válhat.

Egyedi bútor: minőség és türelem

Érdemes kivárni a munka nagyságától is függő, néhány hetes határidőt, amit mi az egyedi bútok elkészítésére határozunk meg, hiszen így minőségi berendezés kerülhet az otthona minden pontjába.  Minden lépést egyeztetünk, a színeket, a formákat, a méreteket Ön határozza meg, így készül majd az egyedi bútor. Miután körvonalazta elképzeléseit, cégünk pontos tervet dolgoz ki, jelezzük, hogy milyen alapanyagból lehet megvalósítani az egyedi bútort. Az otthoni tervezgetést, méregetést, ötletelést követően kezdődik a mi munkánk. Legyen az konyhabútor vagy éppen egy éjjeliszekrény, mi azonos elvet követünk, azaz részletes ajánlatot adunk minden beépítésre kerülő alkatrészről, természetesen garanciát vállalva a munkánkra.

Olvasta már?

Császárfa, mint fűrészáru

2017.
Szep. 29.

Asztalosüzem Hédervár

Császárfa, mint fűrészáru

A császárfa

Nem olyan elterjedt, mint az akác, de kiválóan hasznosítható a császárfa. Saját ültetvényünkön csak a legkiválóbb minőségű császárfával találkozhat.

Tovább