Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Teraszok

Teraszok

A tőlünk rendelhető kültéri teraszburkolatok kiváló fa alapanyagból készülnek. Így tartós, megbízható, hibamentes terasz fogadja, ha kilép otthonából.

Terasz, hőkezelt fából

A hőkezelt, azaz thermowood eljárás egy összetett művelet, ami a fa alapanyagot minden káros anyagtól megszabadítja, így ellenáll a kültéri hatásoknak, a természeti jelenségeknek. A technológia vegyszerek nélkül teszi tökéletessé az Ön kedvenc alapanyagát, a fát. Mi csak ilyen eljárással készítjük el csodás teraszburkolatát. Környezettudatos cégként csakis Észak-Amerikából vagy Skandináviából importált, újratelepített erdőkből származó alapanyagból gyártott teraszburkolatot készítünk; ezt nem sokan mondhatják el magukról.

A thermowood technika

Az általunk gyártott kültéri teraszburkolathoz felhasznált fa tehát intenzív hőkezelést kap profi szakemberektől, kiváló gépek segítségével. Csak így lehetséges, hogy egyformán érje a magas hőmérséklet mindenhol, és ne legyen színeltérés a teraszburkolatban. Fontos tudni, ha valamiért mégis eltérést tapasztal az anyagban, amit elvileg thermowood technológiával kezeltek, akkor hamisítvánnyal van dolga. Ez azt jelenti, hogy a burkolat nem lesz ellenálló a különböző időjárási viszontagságokkal szemben.

A tőlünk rendelhető kültéri teraszburkolatok kiváló thermowood fa alapanyagból készülnek. Így tartós, megbízható, hibamentes terasz fogadja, ha kilép otthonából.


Ellenálló teraszburkolat thermowood fából

Nem biztos, hogy kell olaj a fára

Az általunk gyártott fa teraszburkolatok nem igényelnek külön felületkezelést, a védelmet az eljárás, azaz a hőkezelt technika adja, nem pedig a különféle olajok, festékek, lakkok. Ha Ön mégis használ fára való olajat, azt legfeljebb esztétikai megfontolásból tegye. Ha esetleg a beszerelés után csak évek múlva jut eszébe, hogy valamiért szükség lehet az olajozásra, akkor is nyugodtan megteheti, a műanyag burkolatnál erre nem lenne lehetősége. A hő kezelt teraszburkolatokat profilozzuk, hogy oldalai egyforma típusúak legyenek. A lerakás után, ha valamiért elkopna egy szakasz, csak meg kell fordítani, így új burkolatot kapunk anélkül, hogy pénzt költenénk rá.

Thermowood teraszburkolatok nem összetévesztendőek más egyéb, hagyományos műszárított vagy vegyszerkezelt teraszburkolatokkal.