Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Terasz készítés

Az asztalos munkakör egyik legszebb feladata a terasz megépítése. Fontos, hogy kiváló alapanyagból, csak a legjobb fából készüljön, mert így tartós, évtizedekig szemet gyönyörködtető látvány fogadja a megrendelőt, amikor kilép a ház ajtaján.

Skandináv vagy kanadai terasz? Az alapanyag a legfontosabb!

A kiváló alapanyag az első lépés, ha valaki úgy dönt, teraszt készít a házához. Érdemes a hőkezelt thermowood eljáráson átesett alapanyagokban gondolkodni, mert ez a művelet minden káros anyagot száműz a fából. A fa ilyenkor intenzív hőkezelést kap csúcsminőségű gépek segítségével. Így a hő egyformán éri az anyagot, a színek pedig nem térnek el egymástól. Ha mégis, akkor minden bizonnyal hamisítvánnyal van dolgunk.

A terasz így ellenállóbb lesz a természeti hatásokkal szemben: zuhoghat az eső, tűzhet a nap, szakadhat a hó, otthona új kedvenc területe nem szenved sérülést. Cégünk csak ilyen eljárást alkalmaz a teraszoknál, ráadásul csak újratelepített erdőkből származó fafajtákból készítünk mindent. Ön pedig elmondhatja, hogy a terasz készítéshez az alapanyag Skandináviából vagy éppen Kanadából érkezett otthonába.

Teraszok gyártása
Teraszok gyártása
Teraszok gyártása
Teraszok gyártása
Teraszok gyártása
Teraszok gyártása

Dőljön hátra, teraszával nincs több dolga

Az általunk gyártott terasz nem igényel külön felületkezelést, így elfelejtheti a változatos minőségben és drágán kapható olajokat, lakkokat, festékeket. Ha valamiért Ön mégis úgy dönt, hogy használna hasonló anyagokat, azt csak valamilyen szépészeti beavatkozás esetén tegye, mert a terasz tartósságával nem lesz gondja. A terasz burkolatát profilozzuk, így oldalai egyforma típusúak lesznek.

Esetleges kopás esetén az adott szakaszt csak meg kell fordítani, így a terasz olyan lesz, mint új korában. Így anélkül sikerül megújítani a felületet, hogy rengeteg pénzt költenénk rá. Önnek nincs más hátra, mint kiülni a teraszra, hátradőlni kedvenc székén, és élvezni a kertje szépségeit, a reggeli kávét, vagy éppen a csodás naplementét.

Terasz készítés – és minden, ami asztalos munka

Csapatunkra természetesen nem csak a teraszt készít. Szakembereink vállalják mindenféle asztalos munka elvégzését, a bútoroktól kezdve a nyílászárókon át a belső faburkolatok elkészítéséig, vagy éppen szaunaházak megalkotásáig. Minden más fával kapcsolatos feladat szálkamentes teljesítését vállaljuk. Minden termékünket, így még a teraszainkat is egy hatalmas, közel ezer négyzetméteres üzemben gyártjuk, csak a legjobb felszerelések segítségével. Bemutatótermünk várja a látogatókat, akiket a döntés meghozatalában mintadarabokkal segítjük.