Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Szaunaház készítés

Szaunaház készítés

Cégünk portfóliójának egyik legkülönlegesebb része a szaunaház. Többféle berendezéssel, személyre szabott kabinokkal váltjuk valóra otthonára vonatkozó wellness-álmait.

Saját ötlet, prémium minőség

Termékeink között kézzel készített, prémium minőségű szaunákat, gőzös szaunákat, infrakabinokat, sókabinokat és kombinált wellness-berendezéseket, azaz vitáriumokat talál. Minden szaunázó más miatt szereti az élményt, másmilyen kabinba lép be szívesen. Különféle modelljeink minden ízlést kielégítenek. Kültéri szaunaház és beltéri kabin egyaránt rendelhető tőlünk. A megrendelők elképzeléseit ötvözzük a modern skandináv stílussal és az organikus formákkal. Modelljeink egyéni ízlés alapján módosíthatók, a funkció és a rendelkezésre álló tér alapján kombinált kabinokat is ki tudunk alakítani.


Kültéri és beltéri szauna, szaunaház. sókabin és vitárium rendelhető tőlünk

Mi is a szauna?

A szauna, szaunaház egy kis helyiség vagy önálló épület, amely száraz vagy nedves szaunázásra alkalmas. A gőz és magas hőmérséklet hatására a bent lévők izzadni kezdenek. A szaunák a forró levegő hővezetése és áramlása, valamint a terem felfűtött felületeinek sugárzásának hatására melegítik fel a testet. Az infraszauna olyan speciális fajtája ennek a berendezésnek, ami infravörös fény segítségével hoz létre hőt, olyan, mintha napsütés érne bennünket. Vállaljuk ezek legyártását és otthonába való beszerelését.

Vitárium és sókabin

A vitárium olyan speciális kabin, amiben egyszerre többféle kezelés is alkalmazható. Üzemelhet hagyományos, finn szaunaként, infraszaunaként vagy sókabinként. Ha a wellness-élmény teljesen új módját szeretné felfedezni, akkor ez a berendezés ajánlott Önnek. A sókabin neve alapján könnyen kitalálható, hogy sóterápia alkalmazható benne. Olyan kősó modulokat építünk bele, amelyből mikroszemcsék áramlanak ki. Légzőszervi betegségek, például asztma és allergia kezelésére alkalmas.