Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Szauna és szaunaház

Vállalkozásunk repertoárja igen széles, amiből a szaunaház készítés sem maradhat ki. Finn, gőz, sókabin, vitárium? Mindegy, melyiket választja, többféle berendezéssel, személyre szabott megoldásokkal váltjuk valóra álmait.

Szaunaház készítés? Inua Szauna Kft!

A szaunaház készítés első lépésétől az utolsóig állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kifogástalan hozzáállás, precíz szakmai tanácsok, tökéletes kivitelezés. Ez az, ami jellemzi munkánkat. Mi kizárólag prémium minőségű finn szaunákat, gőzös szaunákat, infrakabinokat, sókabinokat és vitáriumokat készítünk. Sok éves szakmai tapasztalatunk alapján az ügyféllel való alapos egyeztetés után választjuk ki együtt a számára legmegfelelőbb berendezést. Legyen szó beltéri vagy éppen kültéri helyiségről, mi mindenre tudjuk a tökéletes megoldást.

Szaunaházak gyártása
Szaunaházak gyártása
Szaunaházak gyártása
Szaunaházak gyártása
Szaunaházak gyártása
Szaunaházak gyártása
Szaunaházak gyártása

Szauna és infraszauna

A szaunaház egy olyan kis önálló épület, amely száraz vagy nedves szaunázásra egyaránt alkalmas. A szauna a forró levegő hővezetése és áramlása, valamint a terem felfűtött felületeinek sugárzásának hatására melegítik fel a testet. Az infraszauna olyan speciális fajtája ennek a berendezésnek, ami infravörös fény segítségével hoz létre hőt, olyan, mintha napsütés érne bennünket. A szaunaház készítés során vállaljuk ezek legyártását és otthonába való beszerelését.

Vitárium és sókabin

Cégünk egyik specialitása a vitárium, ami tulajdonképpen egy hibrid szauna. Ez egy olyan speciális kabin, amely többféle kezelést tesz lehetővé. Alkalmas arra, hogy hagyományos finn szaunaként, infraként vagy éppen sókabinként használjuk. A vitárium a szaunázás egy teljesen más világába vezeti át a használóját. A sókabin akár terápiás célra is használható, légzőszervi betegségek gyógyíthatók vele, például asztma és allergia kezelésére is kiválóan alkalmas.

Szaunaház készítés rutinból

A szaunaház készítés úgy tűnik, hogy egyre népszerűbb az ilyen kikapcsolódást kedvelők körében. Ügyfeleink a készen kapható kabinok helyett az egyedi, saját ízlésüknek, igényüknek megfelelő rendszerekben gondolkodnak. A jó ötlet azonban még kevés, a megfelelő kivitelező legalább olyan fontos. Számos rossz tapasztalatról hallottunk, a lassan melegedő kabintól, a penészedő falon át a túl fülledt belső levegőig. Vállalkozásunknál ilyen nem fordulhat elő, ráadásul több éves garanciát vállalunk minden termékére, hogy Önnek csak a gondtalan pihenéssel kelljen foglalkoznia. Mi a megrendelők egyedi elképzeléseit kombináljuk a jól bevált, modern skandináv stílussal és arányos, letisztult formákkal. A modellek a megvalósíthatóság keretein belül egyéni ízlés alapján bátran módosíthatók.