Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Referencia munkáink

Fa nyílászárók készítése

Fa nyílászárók készítése

A tökéletesen működő fa nyílászárók készítése számunkra rutinmunka. Ha olyan ablakot szeretne, amire nemcsak jó ránézni, hanem a fűtésszámlát is széppé varázsolja, akkor bízza ránk a munkát! Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ezért az általunk készített fa nyílászárók élettartama több évtizedben mérhető.

Bútorok

Bútorok

Életünk jelentős részét az otthonunkban töltjük, így különösen fontos, hogy milyen bútorok vesznek körül bennünket. Fontos a hangulatos hálószobabútor, a praktikus konyhabútor és a dizájnos fürdőszobabútor is.

Kerti szerszámtároló

Kerti szerszámtároló

Minden épületasztalos munkánkhoz hasonlóan, a kerti szerszámtároló kivitelezése során is kizárólag első osztályú fenyőféléket alkalmazunk. Referenciáink és az állandó európai beszállítónk garantálja a minőséget. Faház, előtető, vagy éppen kerti szerszámtároló? Megtervezzük és elkészítjük kertje új látványosságát!

Terasz készítés

Terasz készítés

Az asztalos munkakör egyik legszebb feladata a terasz megépítése. Fontos, hogy kiváló alapanyagból, csak a legjobb fából készüljön, mert így tartós, évtizedekig szemet gyönyörködtető látvány fogadja a megrendelőt, amikor kilép a ház ajtaján.

Szauna és szaunaház

Szauna és szaunaház

Vállalkozásunk repertoárja igen széles, amiből a szaunaház készítés sem maradhat ki. Finn, gőz, sókabin, vitárium? A megrendelők egyedi elképzeléseit kombináljuk a jól bevált, modern skandináv stílussal és arányos, letisztult formákkal.

3D Látványtervezés

3D Látványtervezés

Ha valaki tényleg a tökéletes bútort keresi, az nagy valószínűség szerint készíttet magának. Az üzletekben kapható darabok helyett a saját ízlésre formált bútorok teszik igazán stílusossá a lakásunkat. A 3D látványtervezés pedig az a folyamat, ami segít ebben.

CNC Gravírozás

CNC Gravírozás

Lényege, hogy egy számítógépes program a megformálni kívánt mintát szöveges fájllá konvertálja, majd soronként beolvasva, a marófejet irányítva dolgozza ki az alakzatot. Ez a forgó szerszám anyagot távolít el az alapanyag felületéből, így a végeredmény időtálló lesz.