Asztalosüzem Hédervár

Hírek

Ne az utcát, a lakást hűtse!

Tömörfa nyílászárókkal és zsalugáterekkel a kibírható klímáért.

A nyár az új tél: egyre többen látják be, hogy a legmelegebb évszakban legalább olyan fontos a megfelelő nyílászáró, mint a leghidegebben. Tömörfa nyílászáróinkkal és zsalugátereinkkel „megúszhatja” a klímát.

Minden, ami tömörfa

Egy átlagos teljesítményű klíma havonta jelentős mértékben növelheti a rezsit egy közepes méretű lakásban. A jól szigetelt épületben azonban az áramszámla csökkenthető, sőt, akár el is felejthetjük a klímaberendezést. Ehhez a megfelelő tömörfa nyílászárót és a zsalugátert kell megtalálni. Meg fog lepődni, hogy a megfelelően árnyékolt ablakkal, a jó minőségű redőnnyel, vagy első osztályú zsalugáterrel mennyire jól lehet szabályozni a hőmérsékletet a meleg lakáson belül. Leginkább akkor van szükség a megfelelő árnyékolásra, amikor a nap minden erejével az épületre tűz.

Tömörfa nyílászárókkal és zsalugáterekkel a kibírható klímáért.

Külső árnyékolás

Több fokkal is csökkenthető a hőmérséklet a lakásban, ha jól védekezünk ellene, és jól szigetelünk. A tetőtéri ablakoknál erre fokozottan szükség van, a mindent átható forróság akár 5-6 fokkal is csökkenthető. Cégünknél jó helyen jár, ha szeretné elkerülni a magas áramszámlát, a tömörfa nyílászáróink és zsalugátereink pontosan erre valók. Leginkább a külső árnyékolóinkat ajánljuk figyelmébe, egy zsalugáter eredményesebb az ablak előtt a szabadban, mint mögötte, a szobában. Megbízható számítások szerint ez akár 70 százalékkal is csökkentheti a bejövő hősugárzást. Fával foglalkozó szakembereink gyönyörű zsalugátereket alkotnak, amik nemcsak nyáron, hanem télen is eredményesek.

Hűvös, de nyugodt hangulat

Kollégáink olyan tömörfa nyílászárót ajánlanak a figyelmébe, ami kiváló minőségű fából készül. A rossz minőségű ablak, a gyatra nyílászáró nyikorog, szorul, könnyen megvetemedik, nem utolsó sorban pedig rosszul szigetel. Ha a beépítés előtt jól kezelték, akkor nemcsak első osztályú hőszigetelő, hanem kiváló hang- és vízszigetelő is az otthonunkba kerülhet. Sokan tévesen azt gondolják, hogy a műanyag nyílászárók tartósabbak, mint a tömörfából készültek. Nekik nincs igazuk, a megfelelően utókezelt fa ugyanis tovább szolgálhat bennünket. A tömörfa nyílászárók nemcsak kiváló minőségűek, de jól is mutatnak, ezzel nemcsak hűvöst varázsolnak a forró szobába, hanem nyugalmat teremtenek, és békés, csendes hangulatot kölcsönöznek otthonunkba.

Olvasta már?

Ilyen egy profi teraszépítő

2017.
Jan. 02.

Asztalosüzem Hédervár

Ilyen egy profi teraszépítő

A megfelelő fa kiválasztása

A jól megépített, megfelelően karbantartott terasz a családi ház egyik leghangulatosabb részéve válhat.

Tovább