Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Nagyméretű tömörfa asztalok

Nagyméretű tömörfa asztalok

SZÁMUNKRA A FA:
HIVATÁS - HAGYOMÁNY - ÉRTÉK

Asztalosaink több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a szaunagyártás területén. Minőségi, kézzel készített bel- és kültéri szaunákat készítünk az európai piacra. Az INUA Szauna egyedi termékei a tökéletességre való törekvés és a kreativitás jegyében készülnek, áthatva azzal a felelősségtudattal, amely tiszteletben tartja a vásárló idejét és anyagi kereteit, a famegmunkálás tradícióit és a fenntarthatóság alapelveit. Munkánk során a legmodernebb technológiákat ötvözzük a legősibb hagyományokkal. Minden egyes megbízásunk alkalmával törekszünk arra, hogy az általunk gyártott egyedi darabok etikus és környezettudatos módon kerüljenek gyártásra. Évtizedes múltunk során termékpalettánk egyedi nyílászárókkal és egyedi bútorokkal bővült, legújabb vállalkozásunk pedig a nagyméretű tömörfa asztalok gyártása, ami számunkra nemcsak egyszerű szolgáltatás, hanem küldetés. 

Tömörfa asztalok egyedi igényekhez igazodva.

MIÉRT ÉPP A NAGYMÉRETŰ TÖMÖRFA ASZTALOK?


A nagyméretű tömörfa asztalok gyártásának gondolata egy éve fogant meg az agyunkban. Munkánk során számtalanszor találkoztunk hatalmas méretű fákkal, amelyek miután kidőltek vagy vágáséretté váltak, tüzifaként végezték. Egy száz éves vagy annál is öregebb fát vétek “felaprózni”, hiszen a terjedelmes fafelületek óriási lehetőségeket rejtenek. Mivel pedig eleve nagyobb méretekkel dolgozunk, mertünk nagyban gondolkodni. Azzal, hogy egy halott fából egyedi, nagyméretű tömörfa asztalt készítünk, emléket állítunk a természet eme egyedi csodálatos alkotásának. Egy nagyméretű tömörfa asztalnak éppúgy története és múltja van, mint a fának, aminek ily módon tulajdonképpen újabb évszázaddal hosszabbítjuk meg az életét.

Egyedi nagyméretű tömörfa asztalok.

A nagyméretű tömörfa asztalok egyediségét többek között az adja, hogy a tervezés folyamatába a kedves megrendelőt is belevonjuk. Ezáltal sokkal személyesebbé válik a történet. A tervezés során ügyfeleink választhatnak az általunk kínált megoldások közül, de kivitelezzük az egyedi ötleteket is.

A cégünk által gyártott termékeket egyedi sorszámmal és logóval látjuk el beégetési technológiával. A beégető szerszám is egyedileg, és kézzel készült.

További információkért, ajánlatkérésért keressen minket elérhetőségeink egyikén: 

https://inuasauna.hu/kapcsolat

https://giant-woodentables.eu/kapcsolat

https://asztalosuzemhedervar.hu/kapcsolat