Asztalosüzem Hédervár

Hírek

Miért válasszunk tömörfa bútort?

Stílus és design

A stílusos tömörfa bútornak bája van. Különleges, természetes és egyedi. Teljes élete alatt megtartja formáját, stabilitását. Megőrzi esztétikai értékét, sokáig őrzi a tiszta fa illatát. 

Tartósság

A tömörfa egyik legfontosabb előnye, hogy rendkívül tartós. Egy tömörfából készült étkezőasztal több generáció étkezőjének a gyémántja lehet. Nem veszít tartósságából, eleganciájából, megjelenéséből. Emiatt egy magas minőségű tömörfa asztalra nem ritka, hogy 50 év garanciát is vállalnak.
A tömörfából készült bútorok sokkal masszívabbak, stabilabbak, mint a laminált lapokból készült bútorok. Olyan bútorokat érdemes tömörfából készíttetni, amelyek rendszeres és tartós használati tárgyak lesznek életünkben.

Design és egyediség

Ha egyedi bútort szeretnénk készíttetni, használjuk ki a tömörfa adta lehetőségeket. Sokkal egyedibb formavilágú asztalokat tudnak asztalosaink készíteni tömörfából, mint például laminált bútorlapból. Ugyanakkor az anyag alkalmas a minimál stílust vagy a klasszikus formát kedvelőknek egyaránt. A tömörfa otthonosabb, melegebb hangulatot kölcsönöz lakásunknak. Egyedülálló és megismételhetetlen, hiszen nincs még egy ugyanolyan erezet és kinézet az élő fák között sem, így a belőle készült bútor is száz százalékig egyedi.

Design és egyediség

Szépség és elegancia

A funkcionalitásában eltérő helyiségekbe kerülő tömörfa bútorok készülhetnek más-más fából, ezáltal különböző hangulattal töltik meg a szobákat. Más a hangulata, ha juharfából készül egy bútor, más, ha bükk-, cseresznye-, tölgy-, vagy diófából készül, hiszen mindegyiknek egyedi az erezete, a színe, a kisugárzása. De mind egytől egyig természetes hatásúak. Emiatt igen népszerű az elegáns stílus kedvelői között, legyen az egy dohányzóasztal, konyhabútor vagy egy nappali szekrénye. Szép, mint minden valódi faanyagból készült berendezési tárgy. A tömörfából készült tárgyak dekorálás nélkül magában is remekül mutatnak, és mindenféle környezetbe beleillenek.

Természettudatosság

Akinek fontos, hogy természetes anyagokkal vegye körbe magát, az biztosan tömörfa bútorokat fog választani, mert már látványra is természetközeliek. Miután valódi fából készülnek, ez a legkörnyezet-tudatosabb felhasználási mód, hiszen egy olyan anyagról van szó, ami megújuló alapanyag. Tömörfa bútorok készítése során semmilyen mesterséges anyagot nem használnak fel, csak a felületkezelésnél.

Természettudatosság

Stabilitás és értékállóság

A tömörfa masszív és szilárd. Stabilitása semmivel nem összehasonlítható. Nem vetemedik, nem fog meghajlani. Bár az ára magasabb, mint a laminált vagy MDF lapokból készült bútoroknak, de miután időtálló, ezért értékálló befektetést jelent. A tömörfa bútor az idő múlásával egyre értékesebb és értékesebb lesz. Magában hordozza a fa több évtizedes növekedését, az erdők hangulatát, a fa illatát és melegségét.

Olvasta már?

Testre szabott álom

2017.
Máj. 22.

Asztalosüzem Hédervár

Testre szabott álom

Az egyedi bútor

Garantált minőség, hosszú élettartam és a megrendelő ötleteinek tökéletes megvalósítása jellemzi az egyedi bútorokat.

Tovább