Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

3D Látványtervezés

Ha valaki tényleg a tökéletes bútort keresi, az nagy valószínűség szerint készíttet magának. Az üzletekben kapható darabok helyett a saját ízlésre formált bútorok teszik igazán stílusossá a lakásunkat. A 3D látványtervezés pedig az a folyamat, ami segít ebben.

Ami jó a vevőnek, az jó a kivitelezőnek

A 3D látványtervezés az egyik legnagyobb segítség, amit egy készülő bútor kaphat. Minden bútorkészítő munka előtt hasznos, de a belsőépítészetben is nagy hasznát lehet venni. Ma már inkább talán nélkülözhetetlennek is mondható. Az eljárás még a munka megkezdése előtt segít meghozni a megfelelő döntést a színről, a méretről és a többi funkcióról, amik ahhoz kellenek, hogy elkészüljön a tökéletes bútor. Nemcsak a vevők, a kivitelezők dolgát is megkönnyíti, hogy együtt határozzák meg a pontos paramétereket.

Szaunaház látványterv
Szaunaház látványterv
Szaunaház látványterv
Szaunaház látványterv
Szaunaház látványterv
Szaunaház látványterv

Fotorealisztikus látvány

A 3D látványtervezés nemcsak bútorok gyártása, hanem az otthon felújítása és egyéb belsőépítészeti munkák előtt is nagyszerű lehetőség. Segítségével a munkafolyamat első pillanatától pontos képet kapunk arról, mi lesz majd a végeredmény. Lehetőséget ad arra, hogy a vevő a kivitelezővel már az első pillanattól egyeztessen. A program segítségével tökéletes, fotorealisztikus képet lehet készíteni a gyártandó bútorról, vagy más feladatról. Ekkor még van alkalom módosítani a terveket, variálni a színösszeállításokat. Mivel a kép nem statikus, ezért lehetőség van az esetleges hibák felfedezésére is, amit aztán könnyedén lehet javítani.

A szakember álma a 3D-s látványterv

A 3D-s látványterv az egyik első lépés a tökéletes 21. századi bútorkészítési vagy éppen építészeti munkák létrejöttéhez. A letisztult, modern formák, a mai kor kihívásai ennek segítségével teljesíthetők leginkább. Egy ilyen, pontos, rugalmas leírás segítségével egyszerűbben készülhet kiváló és esztétikus munka. Ehhez pedig olyan szakember segítségére van szükség, aki nemcsak az anyag minőségével van tisztában, hanem tudja használni a legmodernebb programokat is. Így aztán minél precízebb és pontosabb munkát adhat ki a kezéből.

Minden nyomon követhető

A 3D látványtervezéssel a munka minden fázisa lépésről lépésre nyomon követhető. A szükséges változtatásokat a rendszer azonnal jelzi, egy problémára többféle megoldást is ajánlva. A kivitelezők ezeket minden esetben az ügyféllel is egyeztetik, hogy semmilyen váratlan meglepetés se érhesse. Ezek után együtt tudják kiválasztani a legjobb, mindenki számára elfogadható megoldást. Így aztán rövid időn belül a helyére kerülhet a tökéletes bútor.