Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Konyha-, fürdő-, hálószoba bútorok

Konyha-, fürdő-, hálószoba bútorok

A jó alapanyag a hosszú élet titka. Az Ön bútorának alapanyaga lehet tömörfa, furnérozott bútorlap, akril borítású MDF lemez, bútorlap, vagy festett közepes sűrűségű farostlemez, azaz MDF-lap is. Vállaljuk a gyártást konyhába, fürdőszobába, hálószobába, de otthona bármely szegletébe megvalósítjuk időtálló bútorát.

Kiváló alapanyagok

A bútor hosszú élettartamának legfontosabb feltétele a megfelelő anyagválasztás. Ahhoz, hogy megfelelő minőségű bútor készüljön, fontos, hogy milyen vasalatrendszer párosul az anyaghoz, hogyan kezelik a felületet és milyen a formatervezése. Fontos ugyanakkor a költséghatékonyság, cégünk minden szempontra nagy hangsúlyt fektet.


Bútorokat gyártunk fürdőszobába, hálószobába, konyhába, és a lakás minden szegletébe

Tömörfa

A tömörfáról érdemes tudni, hogy az évek során a felülete víz, gőz és pára hatására megváltozhat. Konyhába, fürdőszobába csak azoknak ajánljuk, akik ismerik a fa tulajdonságait, tisztában vannak vele, hogy rendszeresen ápolni kell azt. A tömörfából készült bútorok különleges hangulatot teremtenek, látványuktól otthonosabbá tehető a lakás. Az így készült bútorok távol állnak a giccstől, divattól, ezért lehetnek ma is tökéletes darabjai szinte bármelyik otthonnak. Legyen szó modernebb vagy konzervatívabb lakásról, a tömörfából készült bútor nagyszerűen passzol mindenhova.

Akril, furnérozott bútorlap és bútorlap

A bútorlaptól igen hosszú élettartam várható, ha minősége megfelelő, ez igaz a munkalapokra is. Ezeknek az anyaga vízálló, ráadásul valamennyire saválló is. Önnek a legnehezebb dolga azzal lesz, hogy kiválassza a megfelelő színt a készülő bútorhoz. Színmintáink segítségével ötleteink tárháza gyakorlatilag kifogyhatatlan. Különleges megoldás a furnérozott bútor. Felületkezelési tulajdonságai megegyeznek tömörfáéval, ám annál jóval sérülékenyebbek, hiszen a furnér mindössze egy milliméter vastagságú, de ára kedvezőbb.

Festett MDF

A közepes sűrűségű farostlemez, röviden csak MDF-nek hívott lap is kiváló bútoralapanyag, időtálló, ám valamivel sérülékenyebb a bútorlapnál. Vásárlóink választhatnak matt és fényes felület között, RAL-színskála alapján. A passzoló színek miatt így az MDF-lapból készült bútorok bárhova könnyen beilleszkednek.