Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Kerti tárolók, előtetők

Kerti tárolók, előtetők

Kertbe gyártott termékeink kivitelezése során, csakúgy mint minden épületasztalos munkánknál, első osztályú fenyőféléket alkalmazunk. Ezeket osztrák beszállítónktól vásároljuk, a minőség garantált. Legyen szó faházról, szerszámtárolóról vagy praktikus előtetőről, a hosszú élet és az esztétikus kivitel nálunk alapszabály.

Faház, akár hőszigetelve

Az Ön által elképzelt faházat lapra szerelve szállítjuk rendeltetési helyére, az összeszerelést szakképzett munkatársaink végzik. A faházát kérheti kifestve, pácolva, kezeletlen felülettel, de akár hőszigetelt kivitelben is. Hogy Ön mire használja a kiváló minőségű faházainkat, annak csak a képzelet szabhat határt. Az minden esetre biztos, hogy feldobja a kert hangulatát, és szinte bármi elfér benne, amit az udvaron talál.


Kerti tárolóink és előtetőink nemcsak parktikusak, de szépek is

Kerti szerszámtároló

A kerti szerszámtárolónak köszönhetően többé nem okoz fejfájást, hogy nyár végén hova kerüljenek a kerti bútorok és a kertben használt eszközök, szerszámok. Tökéletes megoldást nyújt a kompakt kinézetű, ugyanakkor rendkívül tágas kamra, amit ha nagyobb kivitelben, kétajtós változatban rendel meg, akkor kerékpárja vagy robogója is kényelmesen elfér, amit aztán akár egész télen otthagyhat, így nem foglalja a helyet a garázsban.

Előtető garázs helyett és nap ellen

Az előtető nyáron megvéd minket az égető naptól, télen a házunk bejáratát óvja a környezeti viszontagságoktól. Mindenki szeret a kertben lenni, az előtetőnek köszönhetően esőben is a szabad levegőn élvezhetjük a kintlétet teraszunk alatt. Előtetőink minden épülettípushoz tökéletesen illeszkednek, a régi házaktól a modernekig. Kiegészíti és teljessé varázsolja az Ön kertjét, elérhető áron és pontos kivitelezéssel. Nemcsak praktikus, hanem esztétikus kidolgozásának köszönhetően az előtető háza kiemelkedő díszévé válhat, akár a bejárati ajtó felett, akár a ház oldalához rögzítve, például autóbeálló formájában.