Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Kerti szerszámtároló

Minden épületasztalos munkánkhoz hasonlóan, a kerti szerszámtároló kivitelezése során is kizárólag első osztályú fenyőféléket alkalmazunk. Referenciáink és az állandó európai beszállítónk garantálja a minőséget.

Valószínűleg mindenki találkozott már azzal a helyzettel, hogy otthona egyre kisebbnek tűnik a felhalmozott „kincseknek” köszönhetően. Lomtalanítani azonban nem mindenki szeret, de sokan nem is akarnak, mert ragaszkodnak tárgyaikhoz. A megoldásra több lehetőség is van, az egyik ilyen a kerti szerszámtároló, amibe a házban hömpölygő tárgyak egy részét is elhelyezhetjük.

Kerti szerszámtároló
Kerti szerszámtároló
Kerti szerszámtároló
Kerti szerszámtároló
Kerti szerszámtároló
Kerti szerszámtároló

Faház, előtető, vagy éppen kerti szerszámtároló? Bármelyikről legyen is szó, fontos a hosszú élettartam és az esztétikus kivitel. Az első osztályú fenyőkből készült épületeink mindegyikére jellemzőek ezek a tulajdonságok. A kerti szerszámtárolónak köszönhetően többé nem okoz fejfájást, hova kerüljön a nyárra vásárolt legújabb grillsütő, vagy hogyan rejtsük el a kerti bútorokat az eső elől. Minden szerszámnak meglesz a megfelelő helye, nyár végén pedig mindent elrejthetünk itt a következő szezonig. Nem beszélve a kerti bújócskázásokról, amikor a gyerekek egyik kedvenc rejtekhelye válhat belőle.

Praktikus akkor is, ha garázs már megtelt, de a holmitól még semmiképp sem szeretne megszabadulni, ilyenkor a kompakt kinézetű, tágas kamra tökéletes erre a feladatra. Ha a nagyobb, kétajtós változata mellett dönt, akár egy kisebb robogó is kényelmesen elférhet benne. A kerti szerszámtároló éppen elég tágas ahhoz, hogy kényelmesen, felegyenesedve járjon benne, és felfelé is pakolhasson.

Jó választás esetén a kerti szerszámtároló nemcsak az egyik kis hasznos építménye lesz kertnek, hanem igazi ékkő is válhat belőle. A faház több praktikus funkciót is kaphat, ami az eredeti tervekben nem szerepelt. Egy hosszabbra tervezett tető kiváló helyet biztosít a tűzifa tárolásának, egy apró előteraszra pont ráfér egy nyugágy. Ha bevezetjük az áramot, máris van hova tenni a hűtőládát, ami a spájzban már nem fér el. Dobjuk fel egy oda vezető sövényes járdával, néhány virággal, kerti járólappal. Döntse el, mit is szeretne elhelyezni a kerti szerszámtárolóba, illetve milyen funkciót szán neki, ez alapján megtervezzük és elkészítjük kertje új látványosságát.