Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

Gardróbok

Gardróbok

Most készül beköltözni álmai otthonába, de még nincs meg a megfelelő szekrény, amiben minden elfér? Rájött, hogy mostani bútora nem nyeli el eléggé ruhákat? Gardróbok széles választékával állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó tolóajtós, akasztós, fiókos, tükrös szekrényről.

Ahány ember, annyi gardrób

A gardróbnál még nem találtak fel alkalmasabb bútort a ruhák tárolására. A gardróbszekrény különálló dísze lehet a szobának, hiszen ma már nemcsak tárolási szerepet tölt be. Kisebb lakásban kettős funkciót láthat el, térelválasztó elemként is alkalmazható. A szekrény belsejének egyéni igényeknek kell megfelelnie, hiszen mindenki más ruhatárral rendelkezik. Mi széles skálát kínálunk Önnek a praktikus elrendezésű bútorainkból. Cégünk választékában szekrényeket találhat klasszikustól a modernig, többféle stílusban, színben, méretben és formában. A gardróbok esetében kiemelten fontos szerepet játszik a helyszín adottsága, ezt körültekintően figyelembe véve tervezzük meg és alakítjuk ki az Ön új kedvenc bútorát.


A gardróbban vagy beépített szekrényben minden elfér

Gardrób: stílus és funkció

Gardróbja lehet különálló, beépített, nyitott vagy zárt. Használhatunk fiókokat, ruhaliftet belül, tükröt kívül. Minden azon múlik, hogy Önnek milyen ruhatára van, és azt hogy a legkényelmesebb elhelyezni. Ha sok a vállfára való, akkor érdemes az akasztós kivitel mellett letennie voksát. Ha inkább hajtogatni kell, akkor legyen a fiókos kivitel. Nagyobb terjedelmű gardróbok esetén kiváló megoldás a tolóajtó, ezzel keskenyebb helyiségekben jelentős teret lehet megtakarítani. A kiálló fogantyúk elhagyásával esztétikusabbá, letisztultabbá válik szekrénye és annak környezete. Arra azonban fontos törekedni, hogy a dizájn ne menjen a funkcionalitás rovására, hiszen legfontosabb azért a minél nagyobb tárolókapacitás. Komplett gardróbhelyiségek kialakításánál választhat különböző világítások közül is, melyeket akár az ajtó nyitásával is működésbe hozhat.

Cégünk rendelkezésére áll, ha az egyedi gardrób mellett dönt, és szeretné, hogy ruhái kényelmesen férjenek el otthonában.