Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Fa nyílászárók készítése

A tökéletesen működő fa nyílászárók készítése számunkra rutinmunka, hosszú évek tapasztalata áll a hátunk mögött. Ha olyan ablakot szeretne, amire nemcsak jó ránézni, hanem a fűtésszámlát is széppé varázsolja, akkor bízza ránk a munkát!

Lucfenyő és borovi: csak a legjobb alapanyag

Cégünknél lucfenyőből és borovifenyőből zajlik a fa nyílászárók készítése, ami alumínium borítást kap. Ha a nyílászáró nincs rendben és az ablak nem szigetel megfelelően, akkor a lakás hőmérsékletét jóval nehezebb szabályozni, ami aztán a fűtésszámlán is megjelenik majd. Ezért a rosszul záródó, süvítő hangot kiadó, nem természetes anyagból készült nyílászárókat érdemes minél előbb fára cserélni.

A fa  nyílászáró élettartama

Professzionális berendezéseinkkel tökéleteset alkotunk, a fa nyílászárók készítése így a legjobb körülmények között zajlik. A keretbe is csak a legjobb kerülhet, háromrétegű, hőszigetelt üvegeket helyezünk a szerkezetbe. Megfelelő vasalatok, minőségi felületkezelő rendszerek – nálunk csak ezek jöhetnek szóba. Ezért a fa nyílászárók élettartama több évtizedben mérhető.

Emelőtoló ajtók gyártása

Csak meghitten – az otthon melege és a fa illata

Válassza ki, hogy az Ön számára toldásmentes vagy hossztoldott alapanyagból ideális a fa nyílászárók készítése, nekünk egyik sem jelent gondot. Mindkét esetben tökéletes látványban lesz része, ha ablakára tekint, ez pedig rendkívül fontos, ha valaki meghitt otthonra vágyik. Szerintünk nemcsak a kiváló nyílászáróknak köszönhető a meleg, hanem a fa csodás illata is hozzájárul a megnyugtató otthonhoz.

Fa nyílászárók készítése: csak megfelelő alapanyag

Cégünknél szigorú elvet követünk: csak az arra alkalmas fafajtákból történhet a fa nyílászárók készítése. Az egyenletes szövetszerkezetű lucfenyő jóval nehezebben vetemedik, mint a sok gyártó által használt keményfák. Az anyag sűrűsége, mechanikai tulajdonságai és kis súlya miatt a vasalatok terhelése jelentősen csökkenthető.

Öt érv, amiért minket válasszon

  • Hőszigetelés mesterfokon. Fa nyílászáróinkkal jelentős fűtésköltséget takaríthat meg. A rosszul szigetelt ablakokon keresztül tényleg az utcát fűtjük, a fűtésszámlára költött összeg harmada kifelé távozik.
  • Garantált minőség. Minden szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, de ha lejár annak ideje, szakértelmünkre akkor is számíthat.
  • Ön dönt. Minden ajánlatunkat úgy dolgozzuk ki, hogy az Ön igényei és anyagi lehetőségei összhangban legyenek. Annyit kérünk a végén, amennyiben megegyeztünk az elején.
  • Kiváló kiegészítők. Az ablakok és a fa nyílászárók mellett az elengedhetetlen kiegészítőket is megtalálja nálunk. Válasszon redőnyt, szúnyoghálót vagy éppen könyöklőt!
  • Bemutatóterem. Profi bemutatótermünkben jól felszerelt körülmények között szakértelemmel és udvarias kiszolgálással találkozhat. Győződjön meg róla minél előbb!