Asztalosüzem Hédervár

Cégbemutató

Műhelymunka

Asztalosüzemünk Héderváron, a Szigetköz szívében található. A gyártást ezer négyzetméteres épületünkben végezzük, precíz és jó minőségű gépeink segítségével. Az épületben található bemutatótermünk, ahol az érdeklődők minden általunk készített termékcsaládból mintadarabokat, anyagmintákat láthatnak.

Csak a legjobbat

Kollégáink tapasztalt asztalosok, számunkra csak a magas minőségben kivitelezett és átadott termékek az elfogadhatóak. Azon ritka kivételek közé tartozunk, akiknek szenvedélyük a munka. Éppen ezért nagyfokú felelősségtudat is társul minden egyes feladat mellé. Csak olyanokkal tudunk együtt dolgozni, akik erről hasonlóképpen gondolkoznak, ezért csak olyan beszállítókat választottunk, akiknél biztosan tudjuk, hogy a minőség megkérdőjelezhetetlen.

Asztalosüzem Hédervár

Szaktudás és kompromisszum

Tervezőink szaktudása is hozzájárul ahhoz, hogy az Ön álmait, elképzeléseit kézzelfogható és szemmel látható formába hozzuk. Legyen szó bármilyen egyedi elképzelésről, mi igyekszünk a maximumot kihozni minden ötletből. Az ilyen munkáknál nem szabad azt mondani, hogy nem ismerünk lehetetlent, de mindenkivel megtaláljuk a közös hangot, és kompromisszumra törekszünk, hogy minden álom valóban megvalósítható maradjon.

Gyorsan, pontosan

Cégünk szakemberei minden feladathoz úgy állnak hozzá, mintha a mestermunkájukat kellene elvégezni a tanulóévek végén. Éppen ezért pontosan és precízen dolgozunk, ugyanakkor a határidők betartása az egyik fontos jellemzőnk. Ha sürgős feladatot kapunk, igyekszünk még gyorsabban dolgozni, a szaktudásunk ehhez is megvan.

Asztalos munkáink 3D-ben

Vállaljuk tökéletesen szigetelő nyílászárók elkészítését, egyedi bútorok gyártását. Segítünk, ha stílusos gardróbot szeretne otthonába, de akkor is számíthat ránk, ha teraszburkolatát, a kerti tárolót vagy az előtetőt fából szeretné készíttetni. Otthon vagyunk a nyílászárókban, de még a szaunaházakban is. 3D-s látványtervet is készíthetünk, hogy minél pontosabb képet kapjon készülő megrendeléséről. Forduljon hozzánk bizalommal!