Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Bútorok

Életünk jelentős részét az otthonunkban töltjük, így különösen fontos, hogy milyen bútorok vesznek körül bennünket. Fontos a hangulatos hálószobabútor, a praktikus konyhabútor és a dizájnos fürdőszobabútor is.

Milyen legyen a hálószobabútor?

Általában igaz, hogy a pasztellszínek nyugtatóan hatnak az emberre, de természetesen ez nem mindenkire érvényes. A hálószobában érdemes semleges fehér vagy más világos színt használni. A legfontosabb hálószobabútor természetesen az ágy, hiszen jó közérzet csak pihentető alvással érhető el. Az ágyat a hálószobán belül is a lehető legcsendesebb helyre tegyük, lehetőség szerint ne az ablak alá. Ha egyedi tervezésű ágyban gondolkodunk, el kell dönteni, hogy mekkora legyen az ágyneműtartó, milyen legyen a keret szegélye, mekkorára nyúljon az ágytámla. Nemcsak a pihenés miatt lehet fontos hálószobabútor az ágy, hatalmas tároló is kialakítható benne, ez főleg kisebb lakásoknál praktikus. Az egészen pici otthonokban megoldás lehet akár egy szekrényágy is.

Konyhabútor gyártás Hédervár
Konyhabútor gyártás Hédervár
Konyhabútor gyártás Hédervár
Konyhabútor gyártás Hédervár
Konyhabútor gyártás Hédervár
Konyhabútor gyártás Hédervár
Konyhabútor gyártás Hédervár

Praktikum és dizájn: a fürdőszobabútorok

A fürdőszobabútorok legnagyobb kihívása, hogy elférjenek az adott helyiségben, ugyanakkor tetszetősek legyenek. Az egészen kicsi és a méretes fürdőszobában is fontos a praktikum és a dizájn: olyan fürdőszobabútort kell választani, amiben minden elfér és passzol a helyiség hangulatához. Helyet kell biztosítani az apró pipereholmiknak, a nagyobb hajszárítónak, de a tiszta törölközőknek is. Ehhez olyan bútor kell, ami több kisebb fiókos tárolóval, de nagyobb terekkel is rendelkezik. Legyen szó szokatlan ötletről, vagy hagyományos fürdőszobabútorról, tapasztalt szakembereink mindkettőben megbízhatóak.

Konyhabútor: tárolás és kényelem

A konyha sok házban a családi együttlét középpontja, éppen ezért fontos, hogy a legjobb konyhabútor kerüljön a helyiségbe. Sokan gondolják, hogy a konyhabútor nem készülhet fából, mert hamarabb tönkremegy. Ők tévednek, ezt mi könnyedén be is bizonyítjuk, tartós, kiváló minőségű alapanyagból készült, első osztályú konyhabútorainkkal. Több típusú konyhát különböztetünk meg az egyszerű egysorostól a sziget alakúig. Mindegyikbe másért szerethetünk bele és mindegyikbe más konyhabútor passzol. A konyhabútor lehet fiókos vagy polcos, kihúzható, vagy lenyitható – a legfontosabb, hogy mindennek legyen benne hely, a zsúfoltság ugyanis rendkívüli módon megnehezíti a konyhai műveleteket. A háziasszony vagy a háziúr csak így alkothat kivételeset kedvenc konyhájában.