Asztalosüzem Hédervár

Szolgáltatásaink

3D látványtervezés

3D látványtervezés

A 3D látványterv hasznos segítség minden építészeti vagy bútorkészítési munka kezdete előtt, a gyártónak és a vevőnek egyaránt. Szakembereink gyorsan és megbízhatóan készítik el a tervet, hogy Ön minden lépést követni tudjon.

Az otthon 3D-ben

Egyre többen kezdik belátni, hogy kiváló megoldás látványtervet készíttetni otthonunk felújítása, bútorok gyártása, vagy más belsőépítészeti munkák előtt. A 3D látványterv minden szolgáltatásunkhoz jár, így sok nehéz pillanattól kíméljük meg ügyfeleinket, akik a munkafolyamat első lépéstől az utolsóig követhetik megrendelésüket. A 3D látványterv tökéletes megoldás arra, hogy esztétikus és praktikus legyen az Ön által rendelt tárgy. A látványterv lehetőséget ad az előzetes egyeztetésre, tervezésre, ötletelésre, mindezt úgy, mintha a valóságban látnánk.


A 3D látványtervezés a munka első lépése

Precizitás és pontosság

A 3D-s látványtervezés az egyik első és legfontosabb lépés az igényes építészeti és bútorkészítési munkák megszületéséhez. Sokan lebecsülik a jelentőségét, de egy ilyen, pontos terv segítségével jóval egyszerűbben készülhet jó minőségű és esztétikus munka. Ehhez pedig olyan szakember segítségére van szükség, aki nem csak az anyag minőségével van tisztában. Tudnia kell használni a legmodernebb programokat is, hogy minél precízebb és pontosabb munkát adjon ki a kezéből. A látványtervezés segítségével ügyfeleinket is be tudjuk vonni a munkafolyamatba.

Vázlatból valósághűség

A 3D látványtervezéssel lépésről lépésre nyomon követhető a munka minden állomása, a szükséges változtatásokat azonnal jelezni lehet, többféle megoldás is születhet egy-egy felmerülő problémára. A 3D látványtervezést rutinos szakembereink könnyedén és rövid határidővel valósítják meg, így Önnek bőven van ideje változtatni a tervrajzon vagy az alaprajzon. Megrendelőnkkel való megbeszélés után a kézzel készített vázlatokat a 3D-s tervező programba visszük fel. Különböző szögekből, más megvilágításban szemlélhetjük meg ezután együtt a terveket, hogy elvégezzük a szükséges módosításokat.