Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Üveg zuhanykabinok

Az üveg zuhanykabinok a modern fürdőszobák ékszerei, egy-egy stílusos megoldás sokat szépíthet a helyiségen. A kabinok, ajtók formája, színe, mintája is lehet más és más, mi megvalósítjuk a legelképesztőbb elképzelést is.

Hőkezelt biztonság

Cégünk sokoldalúságának egyik legfőbb bizonyítéka, hogy üveg zuhanykabinok kivitelezésével is foglalkozunk. Úgy látjuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az egyedileg épített, keret nélküli kabinokra, ehhez a divathoz mi is alkalmazkodtunk. Többféle vasalattal, számos kényelmi kiegészítővel készítjük, így az üveg zuhanykabinok a luxus valódi érzését nyújtják bármely fürdőszobában. Mindent egyedi méretek alapján, legalább nyolc milliméter vastagságú üvegből gyártunk. Mivel az alapanyagok hőkezeltek, a kabinok biztonságosak, tartósak és kibírják a nagyobb igénybevételt is.

Zuhanykabin
Zuhanykabin látványterv savmart üveggel
Zuhanykabin látványterv savmart üveggel
Zuhanykabin látványterv víztiszta edzett üveggel
Zuhanykabin
Zuhanykabin
Zuhanykabin

Üveg zuhanykabinok: napfény és vízlepergetés

Az üveg zuhanykabinok különleges gyártási folyamat után nyerik el végleges formájukat. Az edzett üveget mi speciális vízlepergető bevonattal látjuk el, így tulajdonosának nem lesz annyi gondja a vízkővel. Előnyük közé tartozik az is, hogy könnyedén átengedik a napfényt, így nincs semmi, ami a világosság útjába álljon. Nincs is annál nagyobb élmény, mint természetes fényben zuhanyozni.

Átlátszó vagy tejüveg?

Legyen szó átlátszó vagy nem áttetsző üveg zuhanykabinokról, számunkra a kivitelezés nem jelent gondot. A nem átlátszóhoz választhatunk savmaratott vagy homokfúvott üveget. Mindkettő matt, tejüveg-szerű megjelenést biztosít a kabinnak. Mindegy, hogy színes, mintás, kicsi vagy nagy, bármelyiket szeretné a fürdőszobája, mi megvalósítjuk az elképzelést. Egyedi kabin, sarokba szerelendő üveg, kádparaván, zuhanyfal: nekünk egyik sem akadály. Szakembereink az Ön igényeinek felmérése alapján pontos tervet készítenek, hogy fürdőszobájának a használata minden nap élményt jelentsen.

Egyedi ajtók, fix kabinok

A zuhanykabinokhoz tökéletesen passzoló ajtókat akár egyedi méretre gyártjuk és be is szereljük. Az üveg zuhanykabinok lehetnek szimmetrikus és asszimmetrikus elrendezésűek is, ezt a megrendelő dönti el. Fix zuhanyfalunkat a fal mellé szerelhetjük, de szabadon is állíthatjuk, például a zuhanytálca szélére. Ha padlóra szereljük, akkor az üveg súlyát a padlónak kell elbírnia, felül pedig fix csővel merevítünk.