Asztalosüzem Hédervár

Hírek

Ne az utcát, a lakást hűtse!

Tömörfa nyílászárókkal és zsalugáterekkel a kibírható klímáért.

A nyár az új tél: egyre többen látják be, hogy a legmelegebb évszakban legalább olyan fontos a megfelelő nyílászáró, mint a leghidegebben. Tömörfa nyílászáróinkkal és zsalugátereinkkel „megúszhatja” a klímát.

Minden, ami tömörfa

Egy átlagos teljesítményű klíma havonta jelentős mértékben növelheti a rezsit egy közepes méretű lakásban. A jól szigetelt épületben azonban az áramszámla csökkenthető, sőt, akár el is felejthetjük a klímaberendezést. Ehhez a megfelelő tömörfa nyílászárót és a zsalugátert kell megtalálni. Meg fog lepődni, hogy a megfelelően árnyékolt ablakkal, a jó minőségű redőnnyel, vagy első osztályú zsalugáterrel mennyire jól lehet szabályozni a hőmérsékletet a meleg lakáson belül. Leginkább akkor van szükség a megfelelő árnyékolásra, amikor a nap minden erejével az épületre tűz.

Tömörfa nyílászárókkal és zsalugáterekkel a kibírható klímáért.

Külső árnyékolás

Több fokkal is csökkenthető a hőmérséklet a lakásban, ha jól védekezünk ellene, és jól szigetelünk. A tetőtéri ablakoknál erre fokozottan szükség van, a mindent átható forróság akár 5-6 fokkal is csökkenthető. Cégünknél jó helyen jár, ha szeretné elkerülni a magas áramszámlát, a tömörfa nyílászáróink és zsalugátereink pontosan erre valók. Leginkább a külső árnyékolóinkat ajánljuk figyelmébe, egy zsalugáter eredményesebb az ablak előtt a szabadban, mint mögötte, a szobában. Megbízható számítások szerint ez akár 70 százalékkal is csökkentheti a bejövő hősugárzást. Fával foglalkozó szakembereink gyönyörű zsalugátereket alkotnak, amik nemcsak nyáron, hanem télen is eredményesek.

Hűvös, de nyugodt hangulat

Kollégáink olyan tömörfa nyílászárót ajánlanak a figyelmébe, ami kiváló minőségű fából készül. A rossz minőségű ablak, a gyatra nyílászáró nyikorog, szorul, könnyen megvetemedik, nem utolsó sorban pedig rosszul szigetel. Ha a beépítés előtt jól kezelték, akkor nemcsak első osztályú hőszigetelő, hanem kiváló hang- és vízszigetelő is az otthonunkba kerülhet. Sokan tévesen azt gondolják, hogy a műanyag nyílászárók tartósabbak, mint a tömörfából készültek. Nekik nincs igazuk, a megfelelően utókezelt fa ugyanis tovább szolgálhat bennünket. A tömörfa nyílászárók nemcsak kiváló minőségűek, de jól is mutatnak, ezzel nemcsak hűvöst varázsolnak a forró szobába, hanem nyugalmat teremtenek, és békés, csendes hangulatot kölcsönöznek otthonunkba.

Olvasta már?

Válassza minőségi szolgáltatásainkat

2018.
Máj. 26.

Asztalosüzem Hédervár

Válassza minőségi szolgáltatásainkat

Precizitás és szaktudás

Asztalosüzemünk ezer négyzetméteres területű, minőségi gépekkel felszerelt, precíz, hozzáértő szakemberekből áll.

Tovább