Asztalosüzem Hédervár

Referenciák

Fa nyílászárók készítése

A tökéletesen működő fa nyílászárók készítése számunkra rutinmunka, hosszú évek tapasztalata áll a hátunk mögött. Ha olyan ablakot szeretne, amire nemcsak jó ránézni, hanem a fűtésszámlát is széppé varázsolja, akkor bízza ránk a munkát!

Lucfenyő és borovi: csak a legjobb alapanyag

Cégünknél lucfenyőből és borovifenyőből zajlik a fa nyílászárók készítése, ami alumínium borítást kap. Ha a nyílászáró nincs rendben és az ablak nem szigetel megfelelően, akkor a lakás hőmérsékletét jóval nehezebb szabályozni, ami aztán a fűtésszámlán is megjelenik majd. Ezért a rosszul záródó, süvítő hangot kiadó, nem természetes anyagból készült nyílászárókat érdemes minél előbb fára cserélni.

A fa  nyílászáró élettartama

Professzionális berendezéseinkkel tökéleteset alkotunk, a fa nyílászárók készítése így a legjobb körülmények között zajlik. A keretbe is csak a legjobb kerülhet, háromrétegű, hőszigetelt üvegeket helyezünk a szerkezetbe. Megfelelő vasalatok, minőségi felületkezelő rendszerek – nálunk csak ezek jöhetnek szóba. Ezért a fa nyílászárók élettartama több évtizedben mérhető.

Tömörfa beltéri ajtó
Tömörfa beltéri ajtó
Fa ajtó hőszigetelt üveggel
Fa ablakok és fa ajtók készítése
Fa ablakok és fa ajtók
Fa ablakok és ajtók a műhelyben
Hőszigetelt fa ablak
Fa ajtó alumínium borítással
Fa ajtók készítése alumínium borítással
Alumínium borítású fa ajtó kilincse
Alumínium borítású fa ajtó
Fa nyílászárók
Alumínium borítású fa ajtó
Hőszigetelt fa ablakok készítése
Vasalatok fa nyílászárókhoz
Fa ajtók készítése
Fa ajtó látványterve
Fa ablak háromrétegű hőszigetelt üveggel

Csak meghitten – az otthon melege és a fa illata

Válassza ki, hogy az Ön számára toldásmentes vagy hossztoldott alapanyagból ideális a fa nyílászárók készítése, nekünk egyik sem jelent gondot. Mindkét esetben tökéletes látványban lesz része, ha ablakára tekint, ez pedig rendkívül fontos, ha valaki meghitt otthonra vágyik. Szerintünk nemcsak a kiváló nyílászáróknak köszönhető a meleg, hanem a fa csodás illata is hozzájárul a megnyugtató otthonhoz.

Fa nyílászárók készítése: csak megfelelő alapanyag

Cégünknél szigorú elvet követünk: csak az arra alkalmas fafajtákból történhet a fa nyílászárók készítése. Az egyenletes szövetszerkezetű lucfenyő jóval nehezebben vetemedik, mint a sok gyártó által használt keményfák. Az anyag sűrűsége, mechanikai tulajdonságai és kis súlya miatt a vasalatok terhelése jelentősen csökkenthető.

Öt érv, amiért minket válasszon

  • Hőszigetelés mesterfokon. Fa nyílászáróinkkal jelentős fűtésköltséget takaríthat meg. A rosszul szigetelt ablakokon keresztül tényleg az utcát fűtjük, a fűtésszámlára költött összeg harmada kifelé távozik.
  • Garantált minőség. Minden szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, de ha lejár annak ideje, szakértelmünkre akkor is számíthat.
  • Ön dönt. Minden ajánlatunkat úgy dolgozzuk ki, hogy az Ön igényei és anyagi lehetőségei összhangban legyenek. Annyit kérünk a végén, amennyiben megegyeztünk az elején.
  • Kiváló kiegészítők. Az ablakok és a fa nyílászárók mellett az elengedhetetlen kiegészítőket is megtalálja nálunk. Válasszon redőnyt, szúnyoghálót vagy éppen könyöklőt!
  • Bemutatóterem. Profi bemutatótermünkben jól felszerelt körülmények között szakértelemmel és udvarias kiszolgálással találkozhat. Győződjön meg róla minél előbb!